Extra stopcontacten laten bijplaatsen

Kom je een stopcontact of wandcontactdoos in huis tekort? Losse stekkerdozen of verlengsnoeren kunnen tijdelijk helpen, maar zijn niet geschikt als structurele oplossing. Ze kunnen namelijk overbelast raken en er verzamelt makkelijk stof in. Kies daarom voor het laten bijplaatsen van een wandcontactdoos. Altijd handig!

Schakel een erkend installateur in

Het bijplaatsen van een wandcontactdoos is vaak een ingewikkelde klus waarbij de wijze van aanleggen afhankelijk is van de huidige situatie in jouw huis. Laat deze daarom aanleggen door een erkend installateur. De erkende installateur kan adviseren over de beste oplossing en zo weet je in ieder geval dat alles veilig en goed gebeurt. Mocht er toch iets misgaan, dan is de installateur daarvoor aansprakelijk.

Kosten

De kosten voor het aanleggen van een extra stopcontact variëren van huis tot huis. Het is afhankelijk van de huidige situatie in huis en voor de keuze van inbouw of opbouw. Om je toch een beeld te geven van de te verwachten kosten, vind je hieronder een overzicht met prijsindicaties. Deze prijzen zijn afhankelijk van de voorrijdkosten, jouw huidige situatie in huis en je wensen met betrekking tot het nieuwe stopcontact.

  • Inbouw wandcontactdoos – plusminus € 50,-

  • Opbouw wandcontactdoos – plusminus € 25,-

" Gouden tip: ga je klussen of verhuizen? Pak meteen deze klus aan. Je kunt nooit genoeg stopcontacten hebben! "